»

Aug 26

Terug van weg geweest !

Na een crash van mijn website wordt er nu gewerkt om e..e.a. weer operationeel te krijgen. Zal wel enige tijd duren maar:  I WILL BE BACK!

MD785

1 comment

 1. Ronald

  Hallo, Johan

  Ja een crash van je website dat is nooit leuk nu maar hopen dat je wel een backup van je website had gemaakt, maar goed je komt sterker terug moet je maar denken.

  Ik ben de afgelopen maanden heel erg druk geweest met werken en heb jammer genoeg nog geen tijd gehad om weer de bokkenavond te kunnen bezoeken wat ik wel jammer vind maar wie weet als ik een keer op een donderdag niet al te druk is zal ik hem zeker gaan bezoeken.

  Verder wilde ik je nog heel erg bedanken voor de afgelopen cursus voor mij Novice, ik mis het wel die leuke avond in de schoolbanken met ze alle naar die mooie praktijk voorbeelden te luisteren die door jou elke keer voorbij kwamen zonder jou uitleg had ik het misschien niet gehaald dank daar nog voor.

  Misschien zie ik je as. Nov. wel weer op de dag van de Radioamateur te Apeldoorn, ben zelf nog druk aan het zoeken naar een goede al niet te duren HF set voor 10, 20, 40 mtr maar goed we moeten nog even sparen.

  Spreek Gerard PD0GMU ook wel eens via de repeater van Utrecht wel leuk om zo contact met elkaar te houden.

  Succes met het opnieuw opbouwen van je website ik zal heb weer regelmatig in de gaten houden.

  met vriendelijke groet,
  Ronald
  PD3UTR
  73’s

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>